logo
Bas Schuurman

Bas Schuurman is een energieke, creatieve geest die lef en gezond verstand in de juiste dosis combineert. Bas is geboren in Hilversum, en opgegroeid in ’t Gooi. Na zijn studie Mechatronica heeft hij een studie gedaan aan de Nederlandse Filmacademie Amsterdam in de richting Productie. Toen hij 14 jaar oud was kocht hij zijn eerste digitale spiegelreflex camera, daarna is het fotograferen nooit meer gestopt. Door veel ervaring op te doen in zijn vrije tijd, als assistent van andere fotograven en met het fingerspitzengefühl heeft hij zich ontwikkeld tot professionele fotograaf. Als fotograaf weet hij net even die andere hoek te vinden om vanuit te fotograferen of het licht zo neer te zetten dat het beeld net dat krachtige en energieke resultaat geeft. Maar ook in de nabewerking krijgen de beelden net die finishing touch die het gehele plaatje tot een mooi eindresultaat brengt. Meer dan een enkel plaatje of een reportage? Een fotoproductie op maat draait Bas ook zijn hand niet voor om. Speciale locaties,  verschillende props, meerdere modellen of een groot aantal personen dat door meerdere fotograven in dezelfde stijl, in een korte tijd op de gevoelige plaat vastgelegd moeten worden zijn allemaal geen probleem.

Fotograferen is niet het enige waar Bas zijn creativiteit op los laat, ook richt hij zich op film. Hij kan een pakkende bedrijfsfilm maken waarin dat naar voren komt waar u zo trots op bent. Een interview opnemen die net dat beetje extra interactie geeft waar je niet op gerekend had. Naast zijn plaats achter de camera, verzorgd hij ook de montage van het voor u opgenomen beeldmateriaal. Dit zorgt voor een fijne persoonlijke samenwerking.

Bas is ook werkend als productielid van grote productieteams binnen productiehuizen voor film, tv en commercials. Hij is een gezellige, collegiale, oprechte freelancer die altijd op zoek is naar een oplossing.

Picasso met photoshop, dat kunt u wel zeggen. Ook voor een photoshop klusje bent u bij Bas aan het juiste adres. Beelden bewerken of een poster, banner, flyer ontwerpen, in overleg zijn er heel veel mogelijkheden.

Met al deze verschillende bezigheden kan hij zich oprecht een veelzijdige en creatieve freelancer noemen.

Contact

Yeeeaaahh Uw bericht is verzonden.
Error! Kijkt u nog even naar de gemarkeerde velden?